HVAD ER DIN OPGAVE?

Vi tilbyder det stærkeste og mest omfattende sortiment af arbejdsbelysning, der er udviklet til at opfylde dine krav. Som Europas førende leverandør af innovativ LED-arbejdsbelysning er vi altid på jagt efter den ekstra lysstyrke, den ekstra batteritid, de små detaljer, der gør hele forskellen, når du har brug for det bedste arbejdslys du kan få.

NYHEDER

METABO/CAS ARBEJDSLAMPER
Vi er stolte af at kunne præsentere et nyt stærkt sortiment af arbejdslamper, der er kompatible med METABO/CAS batterisystemet.

LINE LIGHT-ARBEJDSLAMPER
Når det handler om den nyeste LED-teknologi, viser SCANGRIP vejen. Vi har opgraderet vores LINE LIGHT-arbejdslamper for at sikre, at du altid får det bedste.

DIFFUSER TILBEHØR
Vi præsenterer nu en lille diffuser til SUNMATCH 3 og MINIMATCH, der er designet til at minimere refleksioner og hårde skygger.

ARBEJDSBELYSNING I HØJESTE KVALITET
De eksklusive SCANGRIP arbejdslamper er uovertrufne og designet til den professionelle håndværker, der har brug for det bedste værktøj han kan få.

ARBEJDSLAMPER TIL MALER- OG LAKINDUSTRIEN
Produktprogrammet er det mest omfattende af sin slags i verden med høj CRI-værdi og flere farvetemperaturer.

CAS ARBEJDSLAMPER
Belysningsløsninger, der er kompatible med METABO/CAS batterisystemet
Kraftige og robuste arbejdslamper med lang driftstid, ekstremt højt lysudbytte og enestående fleksibilitet. CAS batterisystemet er et samarbejde mellem førende producenter af el-værktøj om en fælles batteripakke.

ISO 9001 CERTIFICERET

SCANGRIP-produkterne er kendt for deres høje kvalitet. Vi gennemfører en omfattende kvalitetskontrol og er ISO 9001 certificerede af Bureau Veritas.

TRIPPEL-A KREDITVURDERING

SCANGRIP's kreditværdighed er helt i top. Med vores AAA kreditrating kan vores kunder trygt stole på en stærk og stabil økonomi.