HVAD ER DIN OPGAVE?

Vi tilbyder det stærkeste og mest omfattende sortiment af arbejdsbelysning, der er udviklet til at opfylde dine krav. Som Europas førende leverandør af innovativ LED-arbejdsbelysning er vi altid på jagt efter den ekstra lysstyrke, den ekstra batteritid, de små detaljer, der gør hele forskellen, når du har brug for det bedste arbejdslys du kan få.

NYHEDER

GENOPLADELIG LED-PENCILLYGTE
Med op til 200 lumen er WORK PEN 200 R ekstremt kraftig på trods sin ringe størrelse. Lampen leveres med en trinløs lysdæmperfunktion fra 10 til 100 %,

KRAFTIG MOTORRUMSLAMPE
NOVA BONNET er både en motorrumslampe og en fleksibel NOVA R håndlampe i en enkelt løsning. Inklusiv justerbar teleskopholder.

NY HEAD LITE S
Designet til den professionelle håndværker, der har brug for en pandelampe, der er nem at betjene og anvendelig til alle mulige arbejdsopgaver.

ARBEJDSBELYSNING I HØJESTE KVALITET
De eksklusive SCANGRIP arbejdslamper er uovertrufne og designet til den professionelle håndværker, der har brug for det bedste værktøj han kan få.

ARBEJDSLAMPER TIL MALER- OG LAKINDUSTRIEN
Produktprogrammet er det mest omfattende af sin slags i verden med høj CRI-værdi og flere farvetemperaturer.

ISO 9001 CERTIFICERET

SCANGRIP-produkterne er kendt for deres høje kvalitet. Vi gennemfører en omfattende kvalitetskontrol og er ISO 9001 certificerede af Bureau Veritas.

TRIPPEL-A KREDITVURDERING

SCANGRIP's kreditværdighed er helt i top. Med vores AAA kreditrating kan vores kunder trygt stole på en stærk og stabil økonomi.