HVAD ER DIN OPGAVE?

Vi tilbyder det stærkeste og mest omfattende sortiment af arbejdsbelysning, der er udviklet til at opfylde dine krav. Som Europas førende leverandør af innovativ LED-arbejdsbelysning er vi altid på jagt efter den ekstra lysstyrke, den ekstra batteritid, de små detaljer, der gør hele forskellen, når du har brug for det bedste arbejdslys du kan få.

NYHEDER

Kollega til CUSTOMER SERVICE TEAM
Er du struktureret, serviceminded og trives godt med at arbejde i et højt tempo? Så er her en spændende jobmulighed.

NY ZONE 2 PANDELAMPE
SCANGRIP lancherer den nye genopladelige ZONE 2-pandelampe, som erstatter den tidligere model med 33 % øget lysudbytte...

FLEKSIBLE ARBEJDSLAMPER
Vi er spændte på at introducere de nye håndholdte arbejdslamper i CONNECT-produktsortimentet, der er designet med udskiftelige lampehoveder...

ARBEJDSBELYSNING I HØJESTE KVALITET
De eksklusive SCANGRIP arbejdslamper er uovertrufne og designet til den professionelle håndværker, der har brug for det bedste værktøj han kan få.

ARBEJDSLAMPER TIL MALER- OG LAKINDUSTRIEN
Produktprogrammet er det mest omfattende af sin slags i verden med høj CRI-værdi og flere farvetemperaturer.

CONNECT ARBEJDSLAMPER
Belysningsløsning til alle batteripakker. 
SCANGRIP CONNECT er kraftfulde og robuste arbejdslamper med lang driftstid, der giver ekstremt høj lysudbytte og er kompatibel på tværs af alle førende elværktøjsmærker ved hjælp af en innovativ CONNECTOR. 

 

ISO 9001 CERTIFIED

SCANGRIP produkter er kendt for deres høje kvalitet. Vi har omfattende kvalitetskontrolprocedurer og er ISO 9001 certificeret af Bureau Veritas.