ULTIMATIV FRIHED VED DETAILING-OPGAVER

Vi er glade for at kunne præsentere nye avancerede arbejdslamper til malings- og lakindustrien, som er designet til at give uovertruffen komfort og ydeevne til detailing-industrien, karrosseriværksteder og andre fagfolk.
12.01.2024
ULTIMATIV FRIHED VED DETAILING-OPGAVER

MULTIMATCH CONNECT-arbejdslamperne har et banebrydende batterikoncept, der adskiller dem fra alle andre løsninger på markedet. Med det innovative CONNECT-batterisystem kan du nu nyde den ultimative fleksibilitet og bruge enhver 18/20-V-batteripakke fra de førende el-værktøjsmærker. Der er udviklet en ny smart CONNECTOR til de enkelte el-værktøjsmærker. Monter ganske enkelt din CONNECTOR på arbejdslampen, sæt dit batteri på, og så er du klar til at arbejde.

Derudover kombinerer den nye alsidige UNIMATCH arbejdslampe funktionerne fra en pandelampe og en pencillygte i et kompakt og let design. Pandelampen giver håndfri belysning, så brugeren bekvemt kan arbejde  med høj præcision. Når det er tid til nærstudier og detaljearbejde, kan UNIMATCH bruges som en pencillygte ved hjælp af spotlyset i toppen.